Hacı Osman Gümüş Anaokulu
Fatih Cad. Kıralan Mah. No13/1 , Çivril, Denizli

VİZYON

“Bütün çocuklar değerlidir.” Anlayışı doğrultusunda okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak,Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yaratıcı,sorgulayan,değerlendiren,araştıran, paylaşan milli ve manevi duygularına sahip çıkan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek.

MİSYON

Çocukların fiziksel,duygusal ,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak,yaparak – yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı,sevgi,işbirliği,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk,vatan,millet,bayrak,aile,insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı,kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli,çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak.

Öğretim Şekli :Sabahçı

Sabahçı